Виділити кошти на кисень і ліки для хворих у міської влади немає ні совісті, ні бажання, – Вишинський

06.11.2021

За відсутності Клічука підлеглі не наважуються вирішити жодне питання, навіть коли йдеться про тисячі життів

Чернівецька міська рада не змогла провести термінову сесію, незважаючи на зростання захворюваності на ковід і загрозу переходу міста до червоної карантинної зони.

Попри нестачу кисню в міських лікарнях, чернівецька влада, в особі секретаря Марини Кирилюк і партії «Єдина альтернатива», відмовилась відкривати сесію. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Кирилюк вважає, що можна почекати 2 тижні. Виділяти додаткові кошти непотрібно. А проблема вирішиться сама собою. Методом природнього відбору. Так само вважають усі депутати «Єдиної альтернативи», які поголовно проігнорували сесію міської ради. А також депутати «Пропозиції» Олексія Каспрука – того самого, який минулого року закривав громадські парки.

«То закривати парки і закривати здорових людей у них розуму вистачало, а виділити кошти на кисень і лікування хворих – немає ні совісті, ні бажання. Адже тисячі доларів краще викинути на відпочинок в екзотичній Коста-Ріці, де зараз перебуває міський голова Роман Клічук, і з-за океану плює на біди чернівчан, живих і хворих, і тих хто вже готується померти.  

Саме це є справжньою причиною нескликання міської ради. Мер просто поїхав на відпочинок, і за його відсутності підлеглі не наважуються вирішити жодне питання, навіть коли йдеться про тисячі життів. А мер Клічук не наважується повернутись. У нас тут чорт-зна що з епідемією та опалювальним сезоном, а Роман Васильович бронзовіє на теплому піску», – зазначив Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини