Бюджетна комісія міськради прийняла рішення про доплати лікарям, які працюють з хворими на Covid

04.11.2021

Також на комісії прийняли рішення про закупівлю кисневих концентраторів для чернівецьких лікарень

Нова хвиля коронавірусу стала, за свідченням медиків, найжорсткішою і найважчою. Наразі чернівецькі лікарні та реанімації переповнені, а лікарі працюють з перенавантаженнями та практично без відпочинку.

У зв’язку з цим депутати міськради ініціювали додаткові доплати медикам. Це питання сьогодні розглядали на засіданні бюджетної комісії чернівецької міської ради. Представники міської влади, які мають зарплати в районі 40-50 тисяч гривень, намагались спочатку переконати, що медики заробляють достатньо, однак після виступу медиків визнали необхідність додаткового преміювання.

Зрештою комісія прийняла рішення винести на розгляд сесії питання про додаткові доплати медикам: 15 тисяч гривень лікарям та по 10 медсестрам та санітаркам.

Також окремим рішенням на сесію піде пропозиція закупівлі 50 кисневих концентраторів для чернівецьких лікарень.

Фінуправління пообіцяло оперативно підготувати проєкти рішень до 14 години п’ятницю, щоб вже завтра, на позачерговій сесії міськради, депутати змогли прийняти необхідне для медиків рішення.

Міській владі залишалось лише скликати на завтра сесію, щоб лікарні змогли вчасно отримати необхідні кисневі концетратори, а медики доплати.

Однак згодом секретарка міськради Марина Кирилюк відмовилась скликати сесію допоки Роман Клічук не повернеться з відпочинку в Коста-Ріці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини