З листопада скасують літак Чернівці-Київ

29.10.2021

Авіакомпанія «Windrose» призупиняє польоти з Чернівців до столиці

З 7 листопада авіакомпанія «Windrose» призупиняє курсування літаків між Києвом та Чернівцями. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив громадський активіст Богдан Старик.

Активіст зазначає, що рейси скасовують через ненадійність аеропорту «Чернівці» в зимову пору року.

«А ви знаєте, що вже з 7 листопада компанія WINDROSE-авіалінії, які єднають призупиняє рейси до Чернівців. І є висока вірогідність, що до кінця березня/початку квітня ми будемо без жодних регулярних рейсів. І все це  не через погану загрузку рейсів, а через ненадійність аерпорту в зимову пору року (хоча й дивно, бо навігаційна система в нас не найгірша)», – написав Богдан Старик.

Можливе відновлення авіарейсів відбудеться через 5 місяців, наприкінці березня. У розкладі на сайті авіакомпанії останній рейс значиться 7 листопада, а відновлення польотів попередньо заплановано 27 березня.

Нагадаємо, відновлення літака Чернівці-Київ, міський голова Роман Клічук називав основним здобутком за рік роботи на посаді. І це є однією із 6 виконаних передвиборчих обіцянок за даними аналітичного порталу «Слово і діло». Ще 107 обіцянок Клічука залишаються невиконаними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини