Член команди Клічука розповів чому міська влада замовчує пожежу в маршрутці з пасажирами

28.10.2021

Екскерівник ЧТУ зазначив, що бездіяльність влади щодо пожежі, в якій люди могли згоріти живцем, пов’язана з тим, що вони, попри небезпеку для чернівчан, захищають інтереси «свого» перевізника

Днями у центрі Чернівців спалахнула маршрутка з пасажирами. Лише реакція водія дозволила уникнути трагедії і людських жертв. Та попри це автобус згорів ущент. Але жодної реакції з боку міської влади чи Департаменту транспорту так і не відбулось.

Член команди Клічука, екскерівник «Чернівецького тролейбусного управління» Петро Продан переконаний, що відсутність реакції з боку міської влади на пожежу пов’язана з тим, що перевізник «свій». Про це він написав на власній фейсбук-сторінці.

Петро Продан зазначає, що чиновники нехтують безпекою чернівчан на догоду приватному перевізнику, який пов’язаний з командою Клічука.  

«Досі реакції на цей інцидент з боку Департаменту транспорту чи профільного заступника мера немає. З цього можна зробити висновок, що для цих чиновників загорання автобуса з людьми – буденне явище, тим більше, якщо цей перевізник «свій»…

Оскільки ви взяли на себе організацію пасажирських перевезень у місті, то скажіть, чи повинен хтось понести відповідальність за цей інцидент і як людям – комусь з дітьми, учням, інвалідам сідати у маршрутки, в яких вони можуть згоріти живцем?

Ситуація для вас неприємна, бо потрібно діяти всупереч інтересам «свого» перевізника, а не задля безпеки громадян! То вашу бездіяльність сприймати як непрофесіоналізм чи приватний інтерес?», – зазначив Петро Продан.

Колишній керівник тролейбусного управління зазначив як насправді влада повинна була діяти в таких випадках, і що жоден з цих пунктів не виконаний.

Також Петро Продан розповів про зловживання команди Клічука пов’язані з цим же перевізником. Зокрема нагадав, що ЧТУ, в обхід Prozoro, взяло в оренду у цього перевізника автобус, хоча має власний.

«Обов’язково ретельно обстежте автобус, який  ЧТУ,  при наявності власного,  «прозоро і доцільно, без Prozoro», собі у збиток, взяло в оренду у приватного перевізника Косташа для пасажирських перевезень по 15 маршруту. Бо обгорілий автобус також належить йому… «своєму»…», – розповів Петро Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини