«Єдина альтернатива» намагається чинити тиск на телеканал «Чернівецький промінь»

26.10.2021

У Клічука намагаються відвернути увагу від своєї коаліції з «ОПЗЖ» в облраді і від несплати бізнесом Клічука податків в бюджет міста, яким він керує

Телеканал Чернівецький промінь пікетували активісти, АТОвці і депутати обласної ради. Протестувальники звинуватили нас у маніпуляціях і відвертій брехні після того як ми повідомили, що компанія Тигр охороняє бізнес мера Клічука. Ми також оцінили діяльність цієї охоронної фірми як скандальну, і це засвідчує кількість кримінальних проваджень та інцидентів за участі працівників “Тигру”. Про це у авторській програмі «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Однак протестувальники вимагали “не втягувати ветеранів у брудні політичні та бізнесові ігри”. І на підтвердження своїх вимог прийшли з депутатом Чернівецької обласної ради від партії “Єдина альтернатива” Андрієм Пуздряком, який і керував мітингом під стінами телеканалу. Разом з активістом, який раніше скоїв напад на блогера Олексія Голика за критику бездіяльності міської влади.

«На підставі цього я вважаю, що дана акція не була виявом громадянського протесту, а спробою прямого політичного тиску на телеканал “Чернівецький промінь”. Цей тиск здійснює політична партія “Єдина альтернатива” Романа Клічука, його депутати та охоронна фірма, що супроводжує мера Чернівців на кожному кроці», – зазначив телеведучий.

Святослав Вишинський переконаний, що справжня причина цієї події зовсім не у новинах Чернівецького променя, а у спробі влади відвернути увагу від скандалів, які її оточують. Зокрема, від того неприємного факту, що патріоти з “Єдиної альтернативи” сформували коаліцію з проросійською партією Медведчука в обласній раді. Чи від того факту, що мер Клічук банально не платить податки в бюджет міста, яким він керує, і в бюджет воюючої країни.

Коментарі
  • Зачем ремонтировать городские улицы? Когда можно отправить активистов под стены телекомпании. Что на зеркало пенять, коль рожа Крива.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини