Представник «ОПЗЖ» назвав «дебілами» військових, які виконали пісню «Батько наш Бандера»

26.10.2021

Раніше цей же представник «ОПЗЖ» схвалив акт вандалізму щодо будівлі «Українського народного дому» на День захисника та захисниць України

В Україні продовжує набирати обертів флешмоб з виконанням пісні «Батько наш Бандера». Пісню виконану богословами з чернівецького університету зараз виконують діти, політики, ветерани АТО\ООС, військові.

Відео про флешмоб вийшло на фейсбук-сторінці «Суспільне Буковина», де представник «ОПЗЖ» з Буковини Дмитро Павел залишив коментар: «дебіли».

Слід зазначити, що цей же представник «ОПЗЖ» нещодавно схвалив акт вандалізму влаштований на День захисника та захисниць України. Тоді фото як облили екскрементами вивіску «Українського народного дому» він прокоментував: «Правильно, що облили організацію українських націоналістів».

Ні в першому випадку, ні зараз, жодних реакцій з боку депутатів облради чи то патріотичних та ветеранських організацій, на кшталт Громадської спілки “Асоціація ветеранів “За Україну! За її волю” чи Ветеранської організації Буковини, не було. Хоча громадську спілку очолює ветеран АТО, депутат облради від «Єдиної альтернативи» Андрій Пуздряк.

Натомість чернівецька облрада двічі провалила голосування за звернення про заборону ОПЗЖ та партії Шарія, а голова облради Олексій Бойко та деякі депутати «Єдиної альтернативи», показово покидали сесійну залу перед голосуванням.

Нагадаємо, що за активного сприяння нардепа від «ОПЗЖ» Михайла Папієва, в облраді створили коаліцію куди увійшли партії «ОПЗЖ», «Європейська солідарність», «Єдина альтернатива», «Аграрна партія», «За майбутнє» та частина депутатів «Слуги народу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини