Чернівчани розшукують мера

30.08.2021

Мер пішов з виконкому, згодом поїхав у відрядження, а потім пішов у відпустку

Міський голова Роман Клічук самоусунувся від управління містом та знову пішов у відпустку. Це вже друга відпустка за два місяці. У липні Клічук перебував у відпустці майже два тижні та їздив на море у Хорватію. В п’ятницю мер поїхав у відрядження в Івано-Франківськ, подивитись як мер Франківська відкриває відреставровану вулицю, а потім Клічук взяв у відпустку. Як повідомили в пресслужбі міськради у вівторок мер знову поїде у відрядження.

Чернівчани обговорюють відсутність мера на роботі і зазначають, що його втому від поточної роботи та постійних невдач видно вже неозброєним оком.

«Фактично, Клічук самоусунувся від управління містом на користь власного відпочинку. Інсайдери говорять про значну втому Романа Васильовича і те, що він використовує будь-яку можливість для того, щоб поїхати з міста геть, при цьому прес-служба готує матеріали-заготовки , щоб існувала ілюзія його присутності у місті», – пише у мережі Фейсбук спільнота «Файний тунель».

Нагадаємо, що Роман Клічук проігнорував усі святкові заходи у Чернівцях до Дня Прапору України та Дня Незалежності України. Наступного дня, 25 серпня він відсидів лише половину засідання виконкому, а згодом пішов і не повернувся. А 27 серпня поїхав у відрядження, а потім у відпустку.

Вчора мер проігнорував Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який проводився в усіх містах України на знак ушанування пам’яті полеглих військовослужбовців.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини