Система призначення “своїх” псевдоефективних менеджерів потерпіла гучне фіаско, – Михайло Яринич про кадрову політику мера

11.08.2021

Депутат міськради переконаний, що за знищення тролейбусного управління відповідальність несе безпосередньо мер, оскільки призначив некомпетентного керівника

Депутат чернівецької міської ради Михайло Яринич, фракція «Народний контроль», прокоментував катастрофічну ситуацію на комунальному підприємстві «Чернівецьке тролейбусне управління». За його словами, ситуація, яка склалася в Чернівецькому тролейбусному управлінні є показовою і повну відповідальність за ці «управлінські манси» несе міський голова Клічук, який призначив малокомпетентного в питаннях транспорту колишнього міліціонера Петра Продана керувати цим стратегічно важливим для міста Чернівці підприємством.

«Звичайно ж це катастрофічне кадрове рішення призвело до фактичного розвалу одного з ключових для більшості жителів міста підприємства. Ті люди на яких тримався колектив або звільнилися, або деморалізовані, а щоденні новини про управління  нагадують кадри західних фільмів-катастроф», – зазначив Яринич.

Депутат переконаний, що ця ситуація наслідки того, що Роман Клічук не виконав своєї передвиборчої обіцянки призначати на відповідальні посади в департаментах та на ключових комунальних підприємствах міста фахівців за результатами відкритих конкурсів. Тож Яринич закликав мера негайно провести конкурс на посаду керівника ЧТУ.

«Негайно призначайте конкурс на посаду керівника ЧТУ! Ваша система призначення “своїх”  псевдоефективних менеджерів потерпіла гучне фіаско.  Ще одного такого недоуправлінця з числа “ваших” ЧТУ не переживе», – наголосив депутат.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини