Школі не дали грошей на ремонт, бо на сесії про це попросили опоненти Клічука

05.08.2021

Не зважаючи на те, що зруйнований фасад створює небезпеку для дітей, Клічук та його депутати принципово не голосували за виділення коштів

Після того, як міська влада та управління освіти проігнорувала благання чернівецької гімназії №2 про допомогу у ремонті, батьки та працівники навчального закладу взялися за ремонт самотужки за власні кошти. Про це повідомив депутат міської ради від фракції «Народний контроль» Іван Гончарюк.

Гімназія №2 знаходиться в центрі Чернівців на вулиці Головній. Фасад, який обсипався, створював реальну небезпеку для перехожих та власне учнів гімназії. Тож аби не допустити трагічних випадків, батьки змушені були взятися за реставрацію так і не дочекавшись допомоги від влади.

За словами Івана Гончарюка, прохання внести ремонт цього об’єкту до програми «Сучасне місто» більшість Клічука в сесійній залі проігнорувала лиш тому, що на голосування це питання винесла фракція «Народний контроль». Тобто на першому місці для мера стоять особисті амбіції та політична помста, а не діти і ремонт старовинної будівлі у центрі міста.

«Центральна частина міста, “обличчя міста”…  На превеликий жаль, управління Освіти просто відмовчується під час внесення наших пропозицій щодо ремонту фасаду. Більшість “альтернативних” просто закриває очі на проблеми з якими до депутатів звертається адміністрація закладу. Батьки б’ють на сполох, адже величезні кам’яні брили висять над головами дітей… Відтак тільки через те, що саме “Народний контроль” подав пропозицію внести цей об’єкт до програми “Сучасне місто” і Фінансовому управлінню доручити віднайти кошти на ремонт фасаду, голосування провалили», – написав депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини