Нові технології Клічука: на Руданського асфальт засипають у багнюку

02.08.2021

Керівник Департаменту інфраструктури та благоустрою у неналежній якості ремонтних робіт звинувачує стару техніку, борги та збитки

Під час виборів Роман Клічук та «Єдина альтернатива» заявляли про принципово новий підхід в проведенні ремонту доріг. Проте ремонтні роботи розпочалися не в березні, а наприкінці липня. Забули, прийшовши до влади, представники команди Клічука і про якість робіт.

Чернівчанин Микола Андрусяк оприлюднив світлини, як зараз комунальники проводять ремонт дороги на вулиці Руданського. Асфальт засипають в нефрезеровані ями з яких навіть багнюку не вибрали, обробивши лише краї ями смолою.

«Ямковий ремонт, вулиця Руданського. Ями оброблені, через хвилину буде засипаний гарячий асфальт та закатано котком. Фреза не торкалась асфальту. Бруд та утрамбований щебінь так і залишається в ямі», – написав чернівчанин.

У відповідь керівник Департаменту інфраструктури та благоустрою Георгій Прохоренко пообіцяв депреміювати виконроба і почав жалітись на стару техніку, боргу та збитки МіськШЕПу. Яким чином в неналежній якості проведення ремонтних робіт винна стара техніка, борги та збитки, Прохоренко не пояснив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини