Керівника ЧТУ Петра Продана відсторонили від посади

29.07.2021

За фактами численних порушень проводиться службове розслідування

Керівника комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» Петра Продана відсторонили від виконання посадових обов’язків. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

«Відсторонили на час проведення службового розслідування. Була ціла низка звернень, щодо роботи керівника – ледь не до президента. Відповідно, керівництво міста відреагувало відповідно до чинного законодавства», – зазначили у пресслужбі Ратуші.

Нагадаємо нещодавно, спільнота “Файний тунель” в мережі Фейсбук, повідомляла, що Продана попросили написати заяву на звільнення, але він відмовився.  Через це в кабінеті Клічука відбувся конфлікт де Продан почав жорстко шантажувати “альтернативного мера”. Чим саме шантажував мера колишній міліціонер Петро Продан, в інсайді не повідомляли.

Колишнього міліціонера Петра Продана Роман Клічук представив як топ-менеджера своєї команди керівником ЧТУ на початку лютого. Після цього ЧТУ супроводжували постійні скандали, через те, що новий керівник не зміг знайти спільну мову з колективом, почав погрожувати працівникам і найняв юристів для забезпечення масового скорочення працівників. Загалом на підприємстві скоротили понад 130 посад.

Через свавілля нового керівника ЧТУ чернівецькі тролейбусники звернулися до Президента та правоохоронців.

Згодом колишній заступник ЧТУ розповів, що через скорочення робочих, зараз тролейбуси виходяить на лінію без техогляду наражаючи пасажирів на небезпеку. Як наслідок лише за короткий час в одного тролейбусі на ходу відвалилися двері, в іншого колесо.

Виконує обов’язки керівника наразі заступник директора ЧТУ Андрій Долгий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини