Бойко призначив депутатів без досвіду у сфері медицини заступниками перинатального центру та дитячої лікарні

21.07.2021

Медиками, завдяки голові облради Олексію Бойко, стали депутат облради від «ОПЗЖ» Олександр Болтунов та депутатка від «Слуги народу» Любов Годнюк

Депутати Чернівецької обласної ради отримали керівні посади в медичних закладах, при цьому жодного, навіть мінімального, досвіду у сфері медицини вони не мали. Проте голова облради Олексій Бойко вважає, що вони «нормальні люди».

Депутатку облради від “Слуга народу” Любов Годнюк призначили заступницею директора Чернівецького обласного перинатального центру, а депутат від «Опозиційної платформи – «За життя» Олександр Болтунов став заступником директора Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

У коментарі журналістам ТВА голова обласної ради Олексій Бойко, підтвердив інформацію, але зазначив, що це не він їх призначив, а керівники медичних закладів. Чому призначили саме їх, голова облради порадив спитати у них, але в той же час переконує журналістів, що вони нормальні люди і правильні організатори.

Треба питати в них перший раз, і друге – в керівників, які їх призначають. В принципі, я непогано знаю обох цих людей як нормальних, правильних організаторів. Я думаю, що вони здатні організувати ту роботу, яка їм доручена“, – зазначив посадовець.

Любов Годнюк до цього була журналісткою та ведучою, очолювала чернівецьку обласну державну телерадіокомпанію та телеканал “Місто ТБ”.

Депутат облради від “ОПЗЖ” Олександр Болтунов також не має досвіду роботи у медзакладах, і відомо, що він був підприємцем.

Буковинці обурилися через призначення на високі посади в медичні заклади краю людей без жодного досвіду у цій сфері, і зазначають, що таким чином голова облради Олексій Бойко розраховувався з депутатами за входження до його коаліції

«Я не заздрю керівникам медзакладів, які призначили собі у заступники цих «великих менеджерів», – пише користувач Фейсбук Ivan Pogursqiy.

«Бойко вирішив розрахуватись з Папієвим за «ОПЗЖ» в коаліції і за те, що Годнюк переметнулась з «слуг» в коаліцію», – зазначає Іван Ставчан.

«Яких ще реформ вам не вистачає?!», – пише Леонід Прокопчук

«Скільки ще триватимуть роздавання посад «обранцям»? В голові не вкладається ця наглість!», – зазначає буковинка.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини