КП «Містосервіс» за кошти чернівчан прибирає приватну ділянку члена «Єдиної альтернативи»

03.07.2021

Керівник ДЖКГ Георгій Прохоренко не зміг пояснити причину витрачання грошей платників податків на прибирання у його однопартійців

Сьогодні на сторінці новоствореного комунального підприємства «Містосервіс» з’явилось повідомлення, про ліквідацію трьох стихійних сміттєзвалищ в центральній частині міста.

Та виявилось, що одна з цих ділянок приватна, і належить вона члену «Єдиної альтернативи». Більше того, у користування він її отримав на умові утримання території в належних санітарних умовах. Про це повідомив колишній керівник інспекції з благоустрою Сергій Обшанський у коментарях до допису.

Обшанський запитав у керівника ДЖКГ Георгія Прохоренка чому комунальне підприємство міста прибирає приватну земельну ділянку за рахунок міського бюджету? У відповідь керівник ДЖКГ зазначив, що на ділянці, яка належить члену «Єдиної альтернативи», утворилося стихійне сміттєзвалище.

Обшанський ще раз попросив прокоментувати чому за кошти чернівчан приибирають приватну ділянку і закликав оштрафувати власника ділянки.

«Григорій Прохоренко, це приватна власність, і завжди прибирав власник, який її отримав за умови дотримання вимог у тому числі зобов’язаний утримувати прилеглу територію у належному санітарному стані. Чому податки чернівчан використовуються на приватних осіб?

Прошу Віталій Колодрібський (керівник оновленої інспекції з благоустрою, – прим.ред.)  вжити заходи реагування адміністративного характеру на власника земельної ділянки, який допустив складування сміття та залишків рослинності. Про вжиті заходи дати аргументований коментар», – написав Обшанський.

Ні Георгій Прохоренко, ні Віталій Колодрібський наразі не прокоментували ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини