Міська влада абсолютно відірвалась від людей і втратила землю під ногами, – Вишинський

26.06.2021

У Чернівцях удвічі підняли тариф за опалення, а мер Клічук і міська влада вважають це спільною перемогою

Міська влада абсолютно відірвалась від людей і втратила землю під ногами. Про це в ефірі авторської програми «Репліка» наголосив ведучий Святослав Вишинський.

В ситуації з підняттям тарифів, влада заховалась за кота, який нібито веде фейсбук сторінку МКП «Чернівцітеплокомуненерго». Нова креативна влада не знайшла нічого дотепнішого, ніж написати повідомлення про подорожчання тепла від імені тварини.

За словами Клічука, в чернівчан зросла мінімальна зарплата, тому тепер за тепло ми повинні платити більше. Більше, ніж усі інші міста України. Більше, ніж мешканці столиці.

«А чи потягнуть пенсіонери платіжки, які перевищують пенсії? А чи потягнуть бюджетники, які отримують мінімальні зарплати? Чи витягнуть наймані працівники, які крім плати за тепло повинні їсти, жити, виховувати дітей?

Влада цього не врахувала, тому що влада не рахується з нами. Влада не враховує життя простих людей, бо вона і не бачить у нас людей. Бізнесмени у Ратуші як античні рабовласники дивляться на чернівчан як на живі знаряддя чи ходячі трупи. Щось із потойбіччя. З того, що за турнікетом», – зазначив Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини