«Я не те, що обурений, я в розпачі», – пенсіонери про рішення Клічука підняти тарифи на тепло

25.06.2021

У багатьох пенсіонерів є борги по оплаті комунальних послуг і з цими тарифами

Чернівчан обурило рішення виконкому Клічука про підняття тарифів на тепло майже удвічі. Більшість пенсіонерів вже зараз має борги по оплаті за комунальні послуги, а після підняття тарифів, мова буде йти вже про виживання. Тож більшість пенсіонерів та малозабезпечених чернівчан у розпачі.

«Неможливо навіть буде оплачувати. Враховуючи наприклад мій пенсійний вік і дружини. Це дуже навіть важко. І так уже борги є і це просто прірва. Я навіть не те, що обурений, я в розпачі», – зазначає чернівчанин Олександр

«Я рахую, що це не нормально! Як дві тисячі пенсії, а газ буде коштувати взагалі не знати скільки, то ні, це нереально просто. І так є заборгованість, бо багато знайомих у нас є, та не тільки у нас, дуже багато ходить по базару, в магазин, дуже багато людей говорить що є, є заборгованість», – розповіла жителька Чернівців Любов

 «Я категорично проти тарифів! Тому що вже до нєкуда довели! Підіймають тарифи, підіймають, а чому пенсії не підіймають? А чому не підіймають зарплати? Це тільки підняли тарифи. Вже люди починають, як то кажуть, хромати», – обурюється чернівчанин Дмитро.

Нагадаємо, що вчора, депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей, зареєстрував проєкт рішення про скасування рішення виконкому про підняття тарифів на тепло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини