Турнікет Клічука: «Єдина Альтернатива» та «Європейська солідарність» не підтримали демонтаж

25.06.2021

Мер поставив 8 поліцейських охороняти турнікет від демонтажу

Сьогодні на сесії міської ради депутат Михайло Яринич з фракції «Народний контроль» запропонував проголосувати протокольне рішення про демонтаж турнікету на вході до міської ради. Він аргументував це рішення тим, що громада міста обурилась встановленням пристрою для обмеження доступу чернівчан до будівлі міської ради.

«Всі ми бачили, який резонанс викликало встановлення турнікету на вході у міську раду, дуже багато критики з цього питання, тому прошу проголосувати протокольне рішення, щоб негайно, сьогодні, до 18 години, демонтували даний предмет», – зазначив Михайло Яринич.

Однак більшість Клічука, схоже, не дуже зважає на думку чернівчан і не підтримали протокольне рішення Яринича.

За цю пропозицію проголосували 18 депутатів, тож рішення не прийняли.

Не підтримали демонтаж турнікету фракції “Єдина альтернатива” та “Європейська солідарність”, в якій три депутати отримали від Клічука посади в різних департаментах та управліннях. Також проігнорував голосування Віталій Другановський зі “Слуги народу”, який давно вже не відстоює інтереси своєї партії, а голосує синхронно з партією Клічука.

Нагадаємо, що зранку міський голова Роман Клічук викликав поліцію, щоб вони охороняли турнікет від спроб демонтажу з боку депутатів міськради. Турнікет мера охороняло вісім поліцейських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини