Нардеп Олена Лис жорстко пройшлася по команді Клічука

23.06.2021

Народна обранка переконана, що будь-яка влада чогось вартує лише у випадку коли вона чує людей

Народний депутат України Олена Лис розкритикувала чернівецьку міську владу через відсутність комунікації з громадою Чернівців.

Олена Лис зазначила у своєму дописі в мережі Фейсбук, що окремі останні дії міської влади викликають різке несприйняття громадськості і це доволі тривожний сигнал. На її думку це могло стати результатом  незадовільної комунікації, що визнав і міський голова Роман Клічук в інтерв’ю ЗМІ.

«Спочатку відбувся «програш» із пам‘ятником Воробкевичу, потім із турнікетом у приміщенні ратуші, і нарешті зависла на негативній паузі історія з малюнком на стіні будинку біля колишнього палацу юстиції, де тепер знаходяться ОДА та обласна рада.

Громадськість і не лише Чернівців, очікує подальшого розвитку подій – чи замалюють той малюнок, чи ні. Але зрозуміло вже тепер, що це стало серйозним випробуванням нової влади на адекватність та спроможність до раціональних дій. Я не буду ставати на чийсь бік, але зазначу – будь-яка влада чогось вартує лише у випадку коли вона чує людей», – зазначила нардеп.

Олена Лис переконана, що комунікувати з громадою, має не лише Клічук і заступники, але всі керівники найважливіших підрозділів. Адже нещодавно відбулися призначення 6 нових керівників підрозділів, а громада про них та їх плани не знає.

«Така масштабна зміна структури виконавчих органів відбулася вперше за багато років і дивна тиша!

На мою думку, це невірно. Від самого першого дня роботи на громаду всі вони повинні звикнути – їх на роботу найняли люди і перед ними вони повинні звітувати і з ними в першу чергу радитися. Тоді не будемо мати прикрих випадків та непорозумінь», – наголосила депутат Верховної Ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини