Безпорадність та некомпетентність: команда Клічука пів року не може зробити вулицю Кобилянської пішохідною

25.05.2021

Щоб вулиця стала знову пішохідною необхідно закупити автоматичний болард за 40 тисяч гривень, але ДЖКГ не може впоратися з цією проблемою

Історія з поверненням вулиці Ольги Кобилянської повноцінного статусу пішохідної, мабуть є найяскравішою ілюстрацією безпорадності та некомпетентності нової міської влади на чолі з Романом Клічуком.

Згідно рішення міськради заїзд на вулицю Кобилянської будь-якого виду транспорту, окрім машин аварійних, комунальних служб та «швидкої допомоги», заборонено. Проте зараз на вулицю вільний заїзд для транспорту. Як розповів Роман Клічук на початку травня, причина в тому, що поламався автоматичний обмежувальний стовпчик (болард).

«Ця проблема є, вона відома. Складнощі є у тому стовпчику, який опускається з одного боку і з другого, який вийшов із ладу. Департаменту ЖКГ давно дав доручення його відремонтувати», – зазначив мер.

Та попри те, що він давно дав доручення його відремонтувати департаменту ЖКГ, а ціна питання всього лише 40 тисяч гривень, у відомстві Прохоренка розводять руками і кажуть, що необхідний ще місяць.

Більше того очільник ДЖКГ Григорій Прохоренко, навіть не зміг у дописі правильно написати вулицю, вказавши, що назва вулиці Кобиляньска, і лише після зауважень у коментарях зміг виправити допис.

 «Щодо ситуації по вул. Кобилянської. В останній час багато нарікань на те, що вулиця фактично стала проїзною, а не пішохідною, тому вирішив ще раз надати інформацію по ній. До цього часу на вулиці були встановлені боларди, які працювали в автоматичному режимі і блокували проїзд транспорту. Проте хтось успішно їх понівечив, і тепер стоїть питання про їх повну заміну. На даний момент вони не працюють. Ми вже вирішили принципово, що ми маємо їх замінити, але потрібно віднайти на це кошти. Це процес тривалий в часі, проте думаю що протягом місяця ми це вирішимо», – зазначив Прохоренко у дописі.

Тобто чиновник рівня керівника ДЖКГ обласного центру, через пів року, цілком серйозно пише, що вже є принципова позиція влади про заміну болардів, але це дуже тривалий у часі процес, і необхідно…ще місяць.

Вартість одного такого боларду менша ніж зарплата за місяць любого із заступників міського голови, проте проблему не можуть вирішити вже пів року. Тож коли чернівчани будуть нарікати, що влада не спроможна організувати ремонт якоїсь вулиці, згадайте за болард за 40 тисяч гривень, який команда професіоналів та топ-менеджерів Клічука не може замінити шість місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини