Міській владі знадобилося пів року щоб нарешті провести земельний аукціон

20.05.2021

Рішення про винесення об’єктів на аукціон прийняла ще попередня каденція міськради

Міська влада вихваляється, що через пів року керування Чернівцями, їм нарешті вдалося провести земельний аукціон і продати три об’єкти за майже 5 млн грн.

Рішення про винесення цих трьох об’єктів (вул.Таманська,12-А, вул.Таманська,12-Б, вул.Хотинська,54-Д) на земельний аукціон було прийнято на сесії міської ради ще попередньої каденції. Звісно, що у ситуації «ковідного бюджету» і нестачі коштів, його потрібно було провести терміново, а за ним винести на сесію та організувати наступні аукціони. Та щоб організувати та провести торги лише по цим трьом об’єктам новій міській владі знадобилося шість місяців.

Вже звично команда Клічука свої провали намагається медійно обіграти як шалений прорив. І попри те, що чиновники спрацювали кволо і непрофесійно, заступник міського голови Василь Зазуляк вихваляється на своїй фейсбук-сторінці, що це неймовірний успіх міської влади.

«Я обіцяв контролювати прозорість проведення всіх аукціонів, а також слідувати інтересам громади міста Чернівці. Ось і вагомі результати», – написав Василь Зазуляк.

Коментарі
  • Везде земельные махинации. И в столице, которая казалось бы должна показывать пример соблюдения законности, ничуть не лучше (а может и хуже). ЗЛОбудовныки правят бал. Стараются выжать как можно больше денег здесь и сейчас, уничтожая город и притесняя народ. Городом управляют алчные, ненасытные и аморальные типы, которые в нормальной стране давно бы сидели. Вдумайтесь в механизм приватизации земли Киеврадой (на их сайте есть все документы о порядке сего действа). Человек подаёт документы — а «депутаты» решают, кому давать, а кому нет. По чисто субъективным, коррупционным критериям. Выдают «своим», зачастую в сговоре. Всё это больше напоминает бандитские сходки и рейдерство, причём более-менее узаконенное! Если у вас нет «мохнатой лапы» в земельной комиссии Киеврады, то вам ничего не светит, в подавляющем большинстве случаев. Не дадут ничего, а при случае и отобрать могут. Почитайте — в Интернете полно статей о земельных махинациях в Киеве. И всё это прекрасно «гармонирует» с образом «великого мэра-боксёра», всё это покрывающего! Жуть.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини