У Чернівцях забудовник руйнує дитячий майданчик щоб зробити дорогу до свого будинку

19.05.2021

Міська влада наразі не повідомляє хто дав дозвіл на проведення цих робіт

Без погодження проєкту та без дозвільних документів забудовник на проспекті Незалежності став зривати покриття дитячого майданчика, щоб провести дорогу до своєї новобудови. Про це повідомила депутат міськради від партії «Команда Михайлішина» Аліна Олевич.

Вона зазначила, що чернівчани обурені ситуацією вийшли на захист дитячого майданчику, а депутат навіть викликала поліцію, щоб зупинити незаконні дії забудовника.

«Сьогодні спільно із мешканцями будинків 121 та 123, що на проспекті Незалежності, вул. Пилипа Орлика, 1-Б, боролися за дитячий майданчик, адже забудовник вирішив на його території облаштувати під‘їзд до своєї новобудови. Без погодження проєкту, без дозвільних документів, без обговорень – вчора ввечері почали зривати покриття майданчика, де діти катаються на велосипедах, самокатах.

Ділянка офіційно внесена до переліку дитячих майданчиків, сюди приходять діти зі всього мікрорайону, але це не аргумент для підприємця.

Він запевняє, що робить лише благоустрій території (навіть нові бордюри вже привіз), проте на наші умови відновити все у тих межах, що було, категорично не погоджується. Його очевидно цікавить тільки розширення для заїзду автомобілів.

Викликали поліцію та інспекцію з благоустрою, склали протоколи», – повідомила Аліна Олевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини