Недбале ставлення до роботи, чи зухвала насмішка бездарного керівника, – чернівчани обурені бездіяльністю міської влади

11.05.2021

З купами бруду на вулицях міста комунальники не можуть впоратися вже понад два місяці, а мер лише розповідає на брифінгу, що в курсі цієї проблеми

Нова влада міста несподівано зіштовхнулась з проблемою необхідності почистити місто від бруду після зими. Пісок, яким посипають вулиці взимку весною залишається на узбіччях. Зазвичай з цим справлялись за кілька днів після того як зійде сніг, але нова влада Чернівців не може вирішити проблему вже понад два місяці. Чернівчани обурюються, що змушені дихати пилом, у відповідь Роман Клічук лише обіцяє якнайшвидше впоратися з проблемою, проте наразі це не вдається.

Проблему прибирання вулиць містаа підняв на своїй сторінці користувач фейсбук Denis Zephyr, який в своєму пості описав бездіяльність ДЖКГ та міської влади з вирішення цього питання. За його словами, вулицю 29 березня, що знаходиться в центрі міста, жодного разу не прибирали після зими, а після його зауваження керівнику ДЖКГ Георгію Прохоренку, на вулиці таки з’явилися комунальники, але це була одноденна «акція» і їм вдалось прибрати не більше 10 відсотків вулиці.

«Сталася в мене дуже цікава і повчальна пригода с керівництвом комунальних служб міста. Суть в тому, що від зими на моїй вулиці 29 березня жодного разу не прибирали пил, пісок та бруд, то ж до тепер там вже просто цілі шари бруду у вздовж всієї проїзної частини та тротуару. Вулиця знаходиться в самому центрі міста, окрім того по ній весь час великий потік транспорту, через те, що нею об’їжджають вул. Героїв Майдану, а тому у нас на вулиці весь час  пильно і брудно, як на дикому заході. Побачивши пост пана Василя Зазуляка,  я вирішив понадіятися на нову команду при владі і спробувати вирішити цю проблему, написавши коментар до посту. На нього відреагував відповідальний за цю сферу пан Григорій Прохоренко, виявивши бажання , вирішити це питання. Наступного дня, коли я виїхав з дому, я побачив працівників у жилетках, які почали прибирати верхню частину вулиці, був приємно здивований, і поїхав по справах. А от коли повернувся, побачив, що прибрали вони лише невеликий шматок вулиці, який не займає навіть і 10 відсотків вулиці, і все, їм здалося, що цього достатньо. На наступний день з’явилися лише дві жінки в жилетках по змітали трохи на тротуарі бруд в купки і залишили їх , щоб вітер міг добре розносити пилюку в очі людям. Пройшло вже більше місяця, а нічого не змінилося. І тепер я хочу зрозуміти, це просто звичайне недбале ставлення до роботи, чи зухвала насмішка бездарного керівника?», – обурюється чернівчанин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини