Мер барига: журналіст розмалював зупинку з рекламою піцерії Клічука

20.04.2021

Він нагадав, що ця реклама встановлена незаконно на комунальній зупинці громадського транспорту

Журналіст Василь Забродський, розмалював фарбою з балончика незаконну рекламу піцерії Романа Клічука. На зупинці громадського транспорту на розі вулиці Небесної Сотні та проспекту Незалежності, де розміщена реклама піцерії міського голови, він написав «Мер барига».

Василь Забродський раніше повідомляв про схему незаконного розміщення реклами, започатковану попереднім керівником МКП «Реклама», коли на комунальних зупинках громадського транспорту розміщує рекламу приватна фірма. Однак після останнього відео з такою інформацією, його звільнили з посади директора МКП «Реклама».

Тож він пояснив свій вчинок тим, що ця реклама оплачена не комунальному підприємству, а тим хто незаконно розміщує її на комунальних зупинках, з ким наразі домовився Роман Клічук.

Забродський розповів, що раніше баригами називали скупників краденого, але зараз так стали називати усіх хто веде нечесно бізнес.

«Мене можливо оштрафують за хуліганство, і я в суді доводитиму, що це не хуліганство, це висловлення моєї громадянської позиції, повідомлення громаді суспільно важливої думки», – розповів Василь Забродський.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини