Поточний ремонт доріг у Чернівцях розпочнеться у червні або липні

16.04.2021

Тендери на ремонт доріг у Чернівцях ще й досі не оголосили

Чернівчанам доведеться і далі їздити по розбитих дорогах, принаймні допоки не розпочнеться поточний ремонт основних магістралей міста. Та він поки затягується, адже ще й досі не оголошені тендери на ремонт. А враховуючи час на виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення тендеру, ДЖКГ знадобиться щонайменше місяць або два часу щоб розпочати ці роботи.

Керівник ДЖКГ Григорій Прохоренко сьогодні на брифінгу повідомив, що станом на сьогодні лише визначили список вулиць на яких робитимуть ремонт та займаються виготовленням документації, а пізніше оголошуватимуть тендери пооб’єктно на кожну вулицю.

На питання журналістів чому тендери не оголошували раніше, чиновник повідомив, що гроші виділили лише на березневій сесії. Однак проєкт рішення про виділення коштів був зареєстрований ще 10 березня, а підготовка його тривала ще певний час до цього. Саме в цей час вже можна було визначити і перелік вулиць, і готувати тендерну документацію, і до середини квітня вже давно визначитись з підрядником і приступити до ремонту. Однак міська влада, схоже, такий сценарій вирішення проблем з ремонтом доріг не розглядала. Тож усім автомобілістам доведеться ще пару місяців почекати коли почнеться масштабний ремонт доріг, адже зараз проводиться латання ям лише силами двох бригад «МіськШЕПу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини