У Чернівцях відновлять теплопостачання

15.04.2021

Міська рада за пропозицією Володимира Бешлея прийняла рішення про термінове відновлення теплопостачання в житлових будинках, лікарнях та закладах соціальної сфери

Вчора, не зважаючи на різке похолодання, посилення вітру та невтішний прогноз, Чернівецький міський голова Роман Клічук, підписав розпорядження про припинення опалювального сезону.

Депутат Аліна Олевич «Команда Михайлішина», повідомила на сесії міськради, що масово телефонують матері і повідомляють, що діти мерзнуть в дитячих садочках, через відключення опалення в Чернівцях. Натомість вихователі просять батьків приносити у садочки обігрівачі.

Депутат Володимир Бешлей «Рідне місто» зазначив, що не розуміє для чого відключили від опалення житлові будинки, комунальні установи, дитячі садочки, лікарні, адже це не припустимо коли ми маємо важку ситуацію з коронавірусом. Бешлей запропонував у зв’язку із погіршенням погодних умов та з метою недопущення збільшення захворюваності на ковід, доручити негайно «Чернівцітеплокомуненерго» відновити теплопостачання в житлові будинки, лікарні та садочки.

За це доручення проголосували 26 депутатів. Не підтримали відновлення теплопостачання у місті мер Роман Клічук та секретарка міськради Марина Кирилюк.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини