Клічук не зміг пояснити навіщо закривали «Калинку» попри відсутність заборон на роботу ринку

26.03.2021

«Калинівський ринок» був безпідставно закритий рішенням міської влади з 1 по 10 березня

Вчора, на сесії міської ради, депутати поцікавилися у директора «Калинівського ринку» Олега Гульпака чому ринок не працював з 1 по 10 березня, адже оскільки він змішаного типу, заборон на його роботу не було. У відповідь керівник «Калинки» зазначив, що він не знав до того, якого типу ринок, яким він вже місяць керує.

Щоправда Олег Гульпак відверто ввів в оману чернівчан, адже на зустрічах з підприємцями і 2, і 3 березня, ця інформація озвучувалась, більше того мер міста про це навіть на своїй фейсбук-сторінці повідомляв 4 березня, оприлюднивши документ.

Однак ні Клічук, ні Гульпак, не взяли на себе відповідальність, не допомогли людям, та не відкрили ринок. І комунальне підприємство, і підприємці зазнали величезних збитків, допоки 10 березня влада міста нарешті спромоглася, після чергових пікетів підприємців, відкрити ринок. При цьому відвертий комунікаційний провал і мільйонні збитки, Роман Клічук подав як велику перемогу, мовляв вони пішли на зустріч підприємцям… через 10 днів і за відсутності заборони роботи ринку усі ці дні.

Питання депутатів хто буде відшкодовувати збитки завдані підприємству і людям, залишилось без відповіді з боку міської влади.

Нагадаємо, що з 24 березня «Калинівський ринок» знову закрили на карантин, після зміни постанови Кабміну в якому заборонили працювати усім ринкам окрім продовольчих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини