У Клічука сфальсифікували розпорядження про перевірку «МіськШЕП», щоб помститись 132 робітникам за їх позицію

15.03.2021

У міськраді намагаються залякати простих комунальників і оформили розпорядження мера заднім числом

У п’ятницю, 12 березня, понад 130 працівників комунального підприємства «МіськШЕП», поскаржились на тиск з боку команди Клічука, оприлюднили звернення до мера та пригрозили страйком. Працівники обурились поведінкою радника мера Володимира Урсуляна, який, за словами працівників, прийшов на підприємство і почав погрожувати звільненням, мовляв він з 1 квітня має очолити це підприємство.

Реакція влади на бунт комунальників не змусила себе довго чекати. Але замість зустрічі з працівниками комунального підприємства, як це роблять в цивілізованому світі, Клічук вирішив пограти мускулами і запустив репресивну машину влади до робітників.

Миттєво з’явився допис заступника мера Василя Зазуляка, в якому зазначалось, що працівники просто бояться позапланову перевірку, яку своїм розпорядженням призначив мер. В коментарях, усі прихильники «Єдиної альтернативи» як один почали розганяти отриманий щойно «темник», що, мовляв ось справжня причина бунту працівників, вони просто бояться перевірку. Насправді ж розпорядження про перевірку на той момент, ще не було, про що ми вказали у матеріалі. Тож у Клічука терміново «склепали» розпорядження від 12 березня про позапланову перевірку «МісьШЕП» у зв’зку з листом ДЖКГ від 10 березня. А щоб все це виглядало більш переконливо, розпорядження від 12 березня, на сайті поставили заднім числом 11 березня. Звісно, такі примітивні фальсифікації від команди Клічука викликають і подив, і посмішку через незграбність їх виконання. Та найбільш цікаво, що усі спроби показати, що працівники бояться перевірки, яку призначили 12 березня у відповідь на лист ДЖКГ 10 березня, вщент розбиваються датою звернення працівників «МіськШЕП» до мера. Лист від них Клічук отримав 9 березня, про що стоїть відповідна печатка на зверненні.

Тож все виглядає так, що позапланова перевірка насправді це не більше ніж дрібна спроба мера помститись звичайним робітникам комунального підприємства та залякати їх, за те, що вони мали сміливість відкрито заявити про неадекватні дії його команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини