Папієв та Клічук не змогли зірвати засідання ТВК: «Рідне місто» та «Команда Михайлішина» візьмуть участь у сесії в четвер

22.02.2021

Чернівецька міська територіальна виборча комісія нарешті змогла зібратися і провести засідання. На засіданні були присутні 9 членів ТВК, які прийняли присягу та отримали посвідчення. Як і раніше засідання проігнорували представники від партій з коаліції Папієва-Клічука. Зокрема не з’явилися члени ТВК від партій «ОПЗЖ», «Європейська солідарність» та кількох партій підконтрольних «Єдиній альтернативі».

Після цього з засідання ТВК вигнали представника «ОПЗЖ» Сергія Бабюка, який був делегований Михайлом Папієвим у ТВК для контролю за зривом засідань. На кожному попередньому засіданні також були «смотрящі» від «ОПЗЖ», але оскільки не було кворуму їх не видаляли із зали.

Згодом прийшла колишня заступниця голови ТВК від «ОПЗЖ» Ірина Микичук та передала ключі та печатку ТВК, які незаконно переховувала у себе.

Голова ТВК Василь Тимків повідомив, що у четвер 25 лютого буде присутній на сесії Чернівецької міської ради щоб прийняту присягу 10 депутатів міськради від партій «Команда Михайлішина» та «Рідне місто». Тож уже лютнева сесія міськради пройде у повному складі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини