Чернівецька ТВК, за вказівкою Папієва та Клічука, прийняла незаконне рішення

12.02.2021

Тервиборчком вже не приховує, що ними керують ОПЗЖ та «Єдина альтернатива» і провели таємне засідання в кабінеті Зазуляка

Знаний регіонал Михайло Папієв разом з мером Романом Клічуком вже не приховують свою співпрацю, і вирішили діяти відкрито. Ми вже надавали докази, що ТВК спільно керують ОПЗЖ та Єдина Альтернатива. Зокрема публікували фото переписки де голова облорганізації «Єдина Альтернатива» Володимир Мороз дає вказівки представниці «Опозиційної платформи «За життя» в ТВК Ірині Микичук. Тепер Папєів та Клічук пішли далі і провели засідання ТВК в кабінеті заступника мера Василя Зазуляка під ретельної охороною тітушек Клічука з приватної фірми «Тигр». Зрештою засідання мало відбутися в кабінеті мера, але Клічук у цей час виходив у прямий ефір, тож кабінет був зайнятий.

На таємних зборах, під прикриттям ОПЗЖ та тітушок Єдиної Альтернативи, комісія прийняла незаконне рішення про реєстрацію наступних у списку депутатів від «Команди Михайлішина» та «Рідне місто». Зрештою усім зрозуміло, що рішення незаконне і буде скасоване ЦВК, а Ірина Микичук та члени комісії можуть отримати кілька кримінальних проваджень з послідуючими сумними для них вироками суду.

Розуміють, що це рішення абсурдне та незаконне і в «Єдиній альтернативі», але міському голові Роману Клічуку потрібно виграти час. Поки немає в залі 10 представників цих двох політичних можна протягнути побільше «шкурняків». Як приклад рішення, яке Роман Клічук протягнув для забудовника на січневій сесії, коли з порушенням регламенту, не зважаючи на заперечення трьох комісій, забудовнику подарували землю без аукціону. Через це бюджет міста недоотримав приблизно 10 мільйонів гривень, а в сесійну залу, як подейкують в кулуарах Ратуші, занесли за це позитивне рішення від 50 до 75 тисяч доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини