Клічук хоче призначити Продана керівником Чернівецького тролейбусного управління

09.02.2021

Він подав декларацію про доходи як кандидат на цю посаду

Роман Клічук невдовзі може призначити ще одного свого топ-менеджера. Чернівецьке тролейбусне управління може очолити колишній міліціонер Петро Продан. Вчора Продан подав на сайті НАЗК декларацію, як кандидат на цю посаду. Також він нещодавно подавав резюме на сайті work.ua шукаючи роботу. Ніякого відношення до ЧТУ він до цього не мав.

Петро Продан майже все життя працював у міліції, був у званні полковника, та обіймав посаду першого заступника УМВС України в Чернівецькій області. Після виходу на пенсію працював в «Укртелекомі». Минулого року хотів очолити П’ятий оперативний відділ ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, але не пройшов.

В декларації Продан вказав, що володіє квартирою у Чернівцях площею 176 квадратних метрів, на дружину записаний будинок у Чернівцях площею 224 квадратних метри та кілька земельних ділянок у Чернівцях та у Мигове. Також він має автомобіль «MITSUBISHI PAJERO».

Петро Продан за минулий рік отримав 124 тисячі гривень пенсії та 226 тисяч гривень зарплати в «Укртелекомі». Ще 7,5 тисяч доларів задекларував на рахунку у банку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини