Клічук призначить директором «Калинівського ринку» керівника «Гастроному 148»

28.01.2021

Олег Гульпак балотувався в депутати міськради від «Єдиної Альтернативи», але набрав лише 37 голосів

Генеральним директором «Калинівського ринку» може стати представник «Єдиної альтернативи» Олег Гульпак, який до цього очолював ТзОВ «Гастроном 148», яке спеціалізується на роздрібній торгівлі в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Олег Гульпак подав декларацію про доходи на сайті НАЗК як кандидат на посаду генерального директора «Калинівського ринку».

Що відомо про кандидата на посаду керівника найбільшого ринку міста

Олег Гульпак народився 13 березня 1988 року у Чернівцях.

На місцевих виборах балотувався до Чернівецької міської ради від партії «Єдина альтернатива». За результатами виборів набрав лише 37 голосів, що є найменшим показником серед 42 кандидатів від партії.

До виборів був власником та керівником ТзОВ «Гастроном 148», але напередодні виборів передав товариство у власність Гульпак Ірині Петрівні. ТзОВ «Гастроном 148» станом на кінець 2020 року має податковий борг 7 841.26 грн. Серед видів діяльності ТзОВ оптова торгівля фруктами, овочами, м’ясом і м’ясними продуктами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування, постачання інших готових страв, обслуговування напоями.

В декларації Олег Гульпак зазначив, що має у власності житловий будинок площею 98 квадратних метрів у селі Малинівка Новоселицького район та нежитлове приміщення у Чернівцях площею 1039 квадратних метрів.

У власності дружини є авто «Фольксваген гольф».

За минулий рік Олег Гульпак отримав 358 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності та 55 тисяч зарплати як керівник «Гастроном 148».  Дружина отримала 820 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності

Також Олег Гульпак задекларував 10 тисяч доларів та 17 тисяч гривень готівки.

Коментарі
  • Бедный списку.видимо острогом столько доходов не даёт вот в директора рынка и решил податься.

  • Шось ці призначення нагадують зелену технологію монобільшості, яка вже схоже не більшисть. Далі буде.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини