Роман Клічук повернув Чернівці у 90-ті , – Святослав Вишинський

29.10.2020

Вже сьогодні Клічук «ламає» директора приватного телеканалу та колишнього мера, а завтра його тітушки переламають Чернівці

Журналіст Святослав Вишинський у авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів про події навколо псевдодебатів і блокування телеканалу «Чернівці» охоронцями Романа Клічука.

«Охорона Романа Клічука не пустила колишнього мера Чернівців Олексія Каспрука на телевізійні дебати. Хлопці спортивної статури, які завжди супроводжують мільйонера, не дозволили Каспруку зайти у студію, куди сам Клічук запросив екс-мера та інших кандидатів. Олексія Павловича не пустили навіть після втручання директора телеканалу, приміщення якого перегородили тітушки. Тим часом Роман Васильович у прямому ефірі перед тисячами чернівчан розповідав, що кандидати – не з’явились.

Нагадаю, тижнем раніше на дебати на Суспільне мовлення не прийшов сам Клічук, заявивши, що йому не подобаються журналісти. Цього разу Клічуку не сподобались опоненти, тому публічно і в письмовій формі запросивши їх до студії – він їх просто не пустив.

Зізнаюсь, такого цинізму я від нього не очікував. НІХТО не очікував, що Клічук може просто ось так взяти і за мить повернути Чернівці в 90-ті. З бандитами, підкупом, привселюдним і зухвалим бикуванням. Він ще не став мером, а ВЖЕ показує хто в домі господар: як він ламає директора приватного телеканалу, як він ламає колишнього мера і кандидатів у депутати – як він і його тітушки завтра переламають Чернівці.

Зрештою, а чого ми очікували від особи, яка заробила статки на горілці та масштабному ухилянні від податків? Яка стала найбагатшою людиною області і зробила все можливе, аби не платити гроші до бюджету міста, в якому він живе. Підприємець з чистим сумлінням і чистими помислами не ходить по рідному місту в оточенні кількох охоронців. Ніхто, навіть найбільш корумповані і найбільш дискредитовані чернівецькі політики до такого не опускались – і не ховались від простих людей.

Навіть найцинічніші депутати не брехали виборцям настільки безсоромно. Після інциденту на ТРК «Чернівці» Роман Клічук зрікся власної охорони і заявив, що це директор телеканалу – не пустив Каспрука до ефіру. Хоча на відео ясно видно, що Геннадій Сергєєв намагався Каспрука провести, але йому не дозволили тітушки.

Нагадаю, участь колишнього мера в дебатах була проплачена з виборчого фонду. Кандидата позбавили ефіру, за який він віддав немалі гроші, 23 тисячі гривень. То якщо Клічук дозволив собі так розтоптати Каспрука і журналістів, кожен чернівчанин має задуматись що він робитиме з нами».

Коментарі
  • Так он в 90-х рассекал по “Черемошу” с цепюрой с палец и гайкой как от трактора на пальце.Жутко закомлексованный тип.Черновчане будут полными ослами,выбрав этого “свадебного” генерала.

  • Рекомендую Вам тщательно перебирать СМИ источники поиска информации. Очень много правительственных и заангажированных.
    Хотела бы Вам предложить качественное СМИ, где я часто ищу информацию. Информация по ссылке: https://kadett.in.ua/index.php?action=profile;u=25910
    А где ищите Вы?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини