Цього року опалювальний сезон може розпочатися раніше, – Василь Продан

07.10.2020

Цього року опалювальний сезон може розпочатися раніше

У Чернівцях триває підготовка до опалювального сезону. 80 з 90 котелень у місті вже повністю готові до роботи, а на десяти невеликих котельнях роботи ще проводяться. Про це під час прямого ефіру повідомив секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

«Система заповнена водою, проведено гідровипробування. Система тримає тиск, що вказує на те, що поривів немає. Але ця система заповнена до внутрішньо-будинкових мереж. Після цього, починаючи з сьогоднішнього дня, ми проводимо роботи по випробуванням всередині будинків. Ці роботи проводяться разом з ЖБК, ЖБТ, ОСББ та з управлінськими компаніями», – зазначив Василь Продан.

Опалювальний сезон розпочинається зазвичай тоді, коли три дня поспіль середньодобова температура є меншою ніж +8 градусів. Проте цього року опалювальний сезон можуть розпочати раніше.

«Як і зазвичай, спочатку ми будемо подавати тепло в будівлі соціальної сфери – це лікарні, садочки, школи. Можливо в цьому сезоні, враховуючи ситуацію із грипом, коронавірусом, можливо приймемо рішення, щоб розпочати опалювальний сезон трохи раніше. Можливо, на дві-три доби, а можливо на тиждень» , – розповів секретар міськради.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини