Поки НАБУ тисне на інвестора та голову облради, санаторій «Брусниця» продовжує розвалюватись

07.09.2020

НАБУ вже рік фабрикує справу і не може показати доказів хабаря за оренду санаторію, який 10 років ніхто не брав даром

Санаторій «Брусниця» доживає свої останні місяці. Хоча, ще рік тому був інвестор, готовий платити і вкладати гроші в медичний заклад. Налагодити інфраструктуру. Лікувати ветеранів.

Такий знайшовся один за десять років. А потім знайшли його – проти інвестора порушили кримінальну справу. Підприємець під слідством, а з ним і голова обласної ради, якого звинувачують в отриманні хабаря за майно, яке 10 років ніхто не брав даром. Про це у авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів журналіст Святослав Вишинський.

«Відомство Артема Ситника вже рік фабрикує справу, але не може показати доказів. Зате наполегливо розкатує і маринує інвестора та голову обласної ради. Я знаю для чого це робиться. І ви це знаєте. Кожен українець знає, для чого силовики і податківці відкривають на підприємців кримінальні справи. Мєнти не працюють самі, тому заробляють на нас із вами», – зазначив Святослав Вишинський.

На думку журналіста у цій справі вимагається викуп за закриття кримінального провадження. НАБУ шантажує і затягує справу як удавку на шиї підприємця – і голови обласної ради. Точно так само як зараз антикорупційне відомство Ситника шантажує главу держави.

А поки вони торгуються, санаторій «Брусниця» розвалюється. Майже сотня людей звільнені – без засобів до існування. А тисячі пацієнтів – позбавлені надії на здорове життя.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини