Яценюк підтримав нову чернівецьку партію «Альтернатива»

01.09.2020

Початок передвиборчої гонки у Чернівцях ознаменувався агресивною рекламою нової політичної сили «Єдина Альтернатива». Усе місто заліплене біл-бордами та сіті-лайтами політичної сили, а у фейсбуці «єдиноальтернативщики» за партійною вказівкою масово стали додаватись у друзі, аби збільшити свою читацьку аудиторію.

Так, судячи з партійної рамки в мережі фейсбук, у лавах партії опинився і брат одіозного чернівецького політика Арсенія Яценюка Павло Яценюк.

Павло Яценюк раніше працював у патрульній поліції Чернівців, а згодом в облдержадміністрації.

Нагадаємо, що на місцеві вибори, представники партії «Народний фронт» ймовірніше за все підуть під брендом «Партії чернівчан», а також спробують розкласти «своїх людей» в різні партії на кшталт «Пропозиції» чи «Альтернативи».

Коментарі
  • Проект Альтернатива звичайна піраміда, як МММ. Дивіденти отримають грошовиті бізнесмени, решта до виборів поторгують “мордою ліца” на білбордах і на тому кінець. Бурбак напхав консервів , сподівається що отримають 5%

  • З цієї Альтернативи стирчать вуха кулявлобного кроля та його команди по створенню складних часів для всіх крім цієї зграї руйнівників України!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини