Каспрук, який заґратовував парки та просив ввести надзвичайний стан у Чернівцях, тепер підбурює людей на протести

31.08.2020

Ексмер раніше вимагав від центральної влади більш жорсткіших дій проти чернівчан

Відсторонений з посади мера Чернівців Олексій Каспрук, завжди був пристосуванцем і політиком, який маніпулював фактами та говорив те, що люди хотіли почути. При цьому, у разі якщо потрібно було стати на захист чернівчан, як це робив відстоюючи своїх містян мер Черкас, не боючись вступити у конфронтацію з центральною владою, Каспрук ховався десь у кабінеті і відмовчувався. Чернівчани навіть прозвали його за відверто боягузливу позицію «мер без яєць». Трохи можливо грубо, але, мабуть, по ділу.

Саме Каспрук з якогось дива заґратовував у Чернівцях парки. Це абсолютно нелогічне і відверто безглузде рішення жорстко критикували чернівчани, але натомість міський голова вимагав більш жорстких дій до людей і звернувся до президента Володимира Зеленського, прем’єра та секретаря РНБО з проханням ввести на території міста і області надзвичайний стан.

«Щодо тих людей, які не розуміють, які безвідповідальні, треба діяти набагато жорсткіше. Ці всі інструменти владі, правоохоронним органам надасть система надзвичайного стану», – зазначав у березні Каспрук.

Минуло лише пару місяців, і ось відсторонений за бездіяльність Каспрук вже виходить на протестні барикади і вимагає… не закривати парки і дати людям спокій та не вводити більш жорсткі карантинні обмеження. І тепер, виявляється, що не можна зупиняти і закривати все, як це він же робив раніше. Тепер він турбується, як люди переживуть повний локдаун, хоча ще пару місяців тому, його це не хвилювало. Тепер Каспрук розповідає, що це право громади приймати рішення, хоча в березні-квітні відверто хамив цим же представникам громади, які з цими питаннями приходили до нього як мера.

Звісно, усі розуміють, що Каспрук піариться перед виборами, і якби він зараз сидів у мерському кріслі, то точно побоявся підписати рішення, яке днями проголосували депутати міськради на користь громади, навіть під загрозою відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини