На Хотинщині школярам з багатодітних сімей подарували рюкзаки

25.08.2020

Під час благодійного заходу, представники чернівецького обласного осередку  політичної партії «Опозиційна платформа  – За життя»  подарували школярам з багатодітних сімей нові рюкзаки з канцелярським приладдям.

Якісні ранці та яскраву канцелярію отримали 23 дітей з багатодітних сімей з Хотинщини. Такою допомогою особливо задоволені батьки школярів. Розповідають, що напередодні нового навчального року такий подарунок був необхідним.

«Від усіх батьків висловлюю подяку за такі приємні моменти і допомогу. Це надзвичайно важлива допомога у цей скрутний час», – зазначила Галина Дудка, мама школяра

За словами активістів нині, щоб зібрати дитину до школи, батькам потрібно виділити чималу суму з сімейного бюджету, а в умовах, що склалися нині, далеко не кожна родина може собі це дозволити.

«Це моя рідна школа і я пам’ятаю, як радів новому ранцю в дитинстві. Тому вважаю за необхідне робити все, щоб діти не відчували на собі проблеми дорослих і через нестачу грошей були позбавлені новенького рюкзаки чи іншого шкільного приладдя. Я переконаний, що ці діти прийдуть до школи першого вересня з гарним настроєм», – розповів Олег Глухов, активіст чернівецького обласного осередку політичної партії «Опозиційна платформа – За життя».

«Діти – це наше майбутнє, вони повинні зростати щасливими та мати все необхідне для того щоб здобувати освіту, розвиватися. Вкладаючи в дітей, ми вкладаємо в майбутнє нашої країни»,  – зазначив Володимир Кедь, голова чернівецького осередку політичної партії «Опозиційна платформа – За життя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини