Каспрук вже виконав свою передвиборчу програму: запостив у фейсбуці котиків та фото у маршрутці

20.08.2020

Все що вмів, ексмер вже зробив

Після того як Верховний суд України відсторонив Олексія Каспрука з посади мера, щоб передбачити подальші кроки Олексія Павловича, не потрібно бути провидцем. Напівжартома ми в редакції сказали, що враховуючи, що робити він нічого не вміє, буде постити котиків у фейсбуці, піаритись у маршрутках, ніби він з народом, ходити на заходи у якості «весільного генералу», і, звичайно ж, у ролі жертви скиглити про те, що усі погані, і лише він здатен змінити світ на краще. Зрештою саме так він робив минулого разу, і ми були переконані, що чомусь новому Каспрук всеодно не навчився. Тим більше, що на його думку, це працює безвідмовно.

Тож вже наступного дня, на його сторінці в мережі фейсбук, прогнозовано з’явилось фото з котиками і собачками, а через кілька днів ексмер вирішив закріпити успіх і вже окрім кота, з’явились ще й пацюк та равлики.

Після цього ексмер постив фото з різних заходів, перерізав умовні стрічки на вулицях, які ремонтувались вже без нього. А днями, не менш прогнозовано, з’явились фото, як відсторонений за бездіяльність Олексій Каспрук їде у маршрутці.

Зараз чернівчани дорікають владі, що вона піариться на ремонті доріг та інших об’єктів у Чернівцях. Та зрештою усі політики піаряться. Хтось на роботі, на ремонтах доріг та інфраструктурних об’єктів у місті, а хтось на котиках, собачках і подорожах у маршрутці. Як то кажуть, хто на що вчився, і хто, що вміє робити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини