Міська влада розпочинає роботи на ще одному довгобуді Каспрука

12.08.2020

Проблему на вулицях Стефаника та Галицького відсторонений за бездіяльність мер не міг вирішити роками

Усім проблемам у Чернівцях здебільшого потрібні не тільки кошти, але й поштовх. Вчора зрушили з мертвої точки ще одну кількарічну проблему мешканців вулиць Стефаника та Галицького. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав заступник міського голови Чернівців Дмитро Сірман.

За його словами прокладання мережі водопроводу на цих вулицях для людей перетворилось на справжній жах. Вулицю розрили, після чого про неї забули, а тим часом  вулицями щодня курсують десятки сміттєвозів, тож дорожнє покриття почало нагадувати поле бою.

«Не буду вдаватись в деталі і розбирати проблеми через які цей об’єкт був заморожений. Наша команда взяла на озброєння гасло не оглядатись назад і розвивати місто. Нещодавно на сесії міської ради мій колега Юрій Бурега спромігся переконати депутатів у доцільності дофінансувати цей проект.

Під час зустрічі підрядник отримав завдання в стислі терміни закінчити роботи та відновити дорожнє покриття. Міська влада і мешканці будуть контролювати хід робіт», – зазначив Дмитро Сірман.

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини