Чернівчанам, які критикують Каспрука, радниця мера Карімова погрожує «набити морду»

16.06.2020

Радниця мера Ірина Карімова перейшла від грубощів до реальних погроз

Одіозна радниця міського голови Ірина Карімова вже неодноразово виринала у різноманітних скандалах. Переважно вона відповідала за організацію зриву сесійних засідань та конфліктних ситуацій в Ратуші, інформаційну війну, розповсюдження фейків і т.д. Та широкому загалу чернівчан Карімова відома саме завдяки хамській поведінці у соцмережах, де вона активно захищає мера та намагається перекласти відповідальність за бездіяльність міського голови та безлад у Чернівцях на інших.

Та днями чиновниця від хамства вирішила перейти до відвертих погроз чернівчанам, які критикують діяльність Олексія Каспрука на посаді мера.

Ірина Карімова пропонує або відповідати у суді за критику мера, або ж «отримати в морду». А щоб ні той, ні інший варіант не настав, чиновниця пропонує альтернативний варіант, вибачатись перед Каспруком. Переписку з погрозами радниці Каспрука оприлюднив у соцмережах чернівчанин Вадим Українець.

«За те що дозволяєте собі Ви, у наш час до суду тягнуть за образу честі і гідності людини, а ще сотню років тому у порядному товаристві просто морду били», – написала Ірина Карімова.

Вадим Українець обурюється такій поведінці радниці мера, але в іронічній формі виклик, на запропонований Карімовою двобій, приймає.

«Олексій Каспрук ваш радник мені запропонував 2 варіанти, виклик я приймаю, готовий один на один у будь який час, при свідках і прямій трансляції.

Якщо серйозно, ви взагалі розумієте який це треш?», – написав Вадим Українець.

Тепер чернівчани, які бачать зруйновані за останні 6 років Чернівці, змушені або хвалити мера або ж остерігатись войовничої радниці.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини