Бешлей знову у суді «розбив» Каспрука

11.06.2020

Розпорядження мера суд визнав незаконним та скасував

Чернівецький окружний адміністративний суд 5 червня визнав протиправним розпорядження міського голови Чернівців Олексія Каспрука від 21 січня про оголошення догани директору Департаменту ЖКГ Володимиру Бешлею.

Тоді Каспрук заявляв у ЗМІ, що Бешелей спробував підробити рішення міської ради, однак суд довів, що слова мера не відповідають дійсності.

Суд зазначив, що Олексій Каспрук не зміг довести належними та допустимими доказами вчинення дисциплінарного проступку, вину та заподіяну шкоду керівником ДЖКГ. Тож суд вирішив визнати розпорядження мера протиправним та скасувати, – пише “Чернівецький промінь“.

Нагадаємо, що до цього Чернівецький окружний адміністративний суд, а згодом і Сьомий апеляційний адміністративний суд визнав незаконним рішення міського голови Олексія Каспрука та скасував розпорядження мера про оголошення іншої догани директор Департаменту ЖКГ.

Таким чином судами визнані незаконними та скасовані обидві догани, на які спирався Олексій Каспрук під час звільнення Володимира Бешлея з посади. А справа про незаконне звільнення мером керівника ДЖКГ зараз також розглядається у суді.

Під час звільнення Володимира Бешлея з посади директора департаменту ЖКГ, Каспрук підписав розпорядження з порушенням законодавства, заднім числом. В мотивувальній частині мер спирався на дві догани, вже скасовані судом, та на неналежне прибирання міста, тендери на яке цілеспрямовано, впродовж кількох місяців, зривали люди наближені до Олексія Каспрука.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини