Директор парку, через якого Чернівці втратили майже 4 мільйони, придбав новенький позашляховик

10.06.2020

Днями фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області оприлюднили результати державного фінансового аудиту діяльності комунального підприємства «Центральний парк культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка» за період 2017-2019 років. Виявилось, що внаслідок неефективних управлінських дій керівника парку Юрія Венгринюка, комунальне підприємство недоотримало 3,7  млн грн.

Звісно, ніякої реакції з боку мера міста Олексія Каспрука не послідувало, і Юрій Венгринюк продовжує працювати на своїй посаді, а у численних відписках і звітах, продовжують повідомляти чернівчан, що коштів на асфальтування доріжок і покращення благоустрою в парку катастрофічно не вистачає.

Тим часом керівника парку теж все влаштовує. Минулого року він придбав собі новенький позашляховик з салону «Toyota RAV-4», на який витратив, як свідчить його декларація про доходи, 875 тисяч гривень (орієнтовно 33 тисячі доларів). При цьому Юрій Венгринюк заробив минулого року 141 тисячу гривень зарплати.

Белый Внедорожник / Кроссовер Toyota RAV4 Тойота Рав 4 2019

Окрім того в декларації вказано, що Юрій Венгринюк володіє разом з дружиною та дочкою будинком у Чернівцях майже на 300 м2 та земельною ділянкою.

Фото: “Шпальта”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини