Чернівчани втомились від бездіяльності Каспрука та взялись самі ремонтувати дороги

09.06.2020

Роки поневірянь чернівчан чиновницькими кабінетами не принесли нічого окрім обіцянок

Чернівчани вже розуміють, що не дочекаються ремонту доріг у Чернівцях поки містом керує Олексій Каспрук, тож містянам увірвався терпець і вони взялися за ремонт доріг міста самотужки.

Перед святами чернівчанин Андрій Жилкін показав, як він з однодумцями ремонтує один з міжбудинкових проїздів. А вчора відомий кінорежисер Сергій Скобун опублікував світлини ремонту вулиці Сімовича, який мешканці вулиці розпочали за власний кошт. Показовим фактом бездіяльності міської влади є те, що вулиця знаходиться в самому центрі міста, за 100 метів від об’єкту архітектурної спадщини ЮНЕСКО – Чернівецького національного університету.

Сергій Скобун зазначає, що три роки поневірянь чиновницькими кабінетами не принесли нічого окрім обіцянок.

«Урвався Терпець! Протягом трьох років мені особисто прийшлося писати легіон заяв, ходити кабінетами, проводити безліч зустрічей, привозити різних чиновників на місце, і все це з приводу ремонту вщент розбитої вул.Сімовича, яка розташована в історичній частині міста, в 100 метрах від об’єкту ЮНЕСКО – нашого Університету.

І що ви думаєте,три роки, окрім обіцянок, нічого не принесли.

І ми почали робити міську дорогу власноруч! Повторюю, не власний майданчик чи парковку перед рестораном, а вулицю міста, по якій ходять, їздять люди, туристи, діти!», – написав Сергій Скобун.

Звісно, чернівчан зрозуміти можна, вони стомились від бездіяльності мера Каспрука та занепаду нашого міста, яке останні роки не вилазить з останніх місць в рейтингу комфортності українських міст. Та чи не приведе це до того, що міський голова відремонтовані чернівчанами за власний кошт дороги, перед виборами запише собі у здобутки та виконані обіцянки?


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини