Новий рейтинг комфортності міст України: Чернівці знову передостанні

15.04.2020

У Чернівцях зростає лише зарплата мера

Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine вже вшосте визначав рейтинг комфортності міст України і сьогодні презентував результати всеукраїнського муніципального опитування.

Як і минулого року Чернівці посіли 23, передостаннє, місце. Цьогоріч на останньому місці Херсон, а Миколаїв обігнав Чернівці і перемістився на 22 сходинку рейтингу.

Щодо лідерів то найкомфортнішим містом України визнали Вінницю, на другому місці наші сусіди Івано-Франківськ, а трійку лідерів замикає Чернігів.

Нагадаємо, що за часів керування містом Віталія Михайлішина Чернівці посіли першу сходинку у рейтингу комфортності міст, але після того як місто очолив Каспрук наше місто щороку опускалось у рейтингу і зрештою вже три роки поспіль знаходиться на останніх місцях

Цьогорічне муніципальне опитування було проведено у період з 25 січня по 17 лютого та досліджувало настрої мешканців міст-обласних центрів щодо оцінки якості обслуговування та послуг, оцінки рівня можливостей у місті, взаємодії з установами місцевого самоврядування, оцінки діяльності державних та недержавних інституцій, сфери муніципального розвитку, електоральних симпатій та мотивів електорального вибору, міграційних настроїв жителів міст, ідентичності міст.

Довідково

Всеукраїнське муніципальне опитування Міжнародного республіканського інститут проводиться шостий рік поспіль у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Опитування є цілісним та комплексним інструментом для систематичного відслідковування ключових індикаторів розвитку міст, спостереження трендів, потенційних змін, дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг.

Коментарі
  • Сегодня видел Виталика Михайлишина на “Зеленой”,делал видимо покупки с супругой.Ненавязчиво заговорил с ним-доступный,нормальный парень,думаю и уверен,таким нужно править городом.Гоните пельмня и будет вам счастье,уважаемые черновчане.

    • …”таким нужно править городом”… – уже от этих доступных и моральных парней и пасем в рейтинге комфортности городов -ПОСЛЕДНИЕ! Нужен тебе хозяин -google.com тебе в помощь запрос: “страны с феодальным строем…” Купи себе фото “кабана” и молись на него- потому что тебе нужен хозяин. Ну а за пост- МОЛОДЕЦ 33 копейки отработал!

  • ПАНУ, таких как каспрук мир еще не видел. настоящий моральный урод и городом не правит, а аккуратно так регулирует с помощью слонов, федоруков, яценюков, мартынюков и прочих бенЮКов.

  • Місто у занепаді від федорукових часів. Занепадає все – ЖКГ, місто брудне та занедбане, всім пофіг. Економіки немає, бізнес після карантину здохне остаточно. Меру і депутатам, їхнім недолугим чиновникам пофіг.

  • Периодически вижу,как такие паны и пани батрачат в Польше или полощат яйца макоронникам либо красят и убирают белокаменную.Вот и вся твоя панская демократия.Молчал и дышал бы лучше в тряпочку,что ты и тебе подобные в принципе и делали при австрияках,румынах,советах.Такая тебе вот правда,пан.А по существу-городу нужен хозяин и правитель,коим пельмень никак не является- ни по духу,ни по деловым и волевым качествам.Пельмень одним словом.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини