Чернівецька активістка Майдану зустрілася в київському готелі з Валерієм Чинушем

26.02.2020

Чернівецька активістка Майдану Галина Єреміца на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала, що зустрілась в Києві в готелі «Україна» з депутатом чернівецької міської ради Валерієм Чинушем.

«Треш в готелі Україна))) Сонячний ранок, смачний сніданок. І тут я ледь не подавилася – бачу знайоме обличчя. І це – депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш. Я спершу не повірила своїм очам. Потім встала, пішла по каву, оглянула залу і побачила пана Валерія за столом. Сфотографувала. Взяла каву і пішла курити. П’ючи каву, почала моніторити автомобілі – чи нема раптом позашляховика з номером 12-50, яким користується секретар Чернівецької міської ради Василь Продан. На парковці готелю цього авто не було. За кілька хвилин з готелю вийшов Валерій Чинуш. Я гукнула: Валерій Миколайович, доброго ранку! Він раптово озирнувся, відповівши: “Доброго ранку!”. Я додала: “Ви ж знаєте, що я всюди?)))

І запитала: “А Ви якими долями тут?” Пан Чинуш відповів: “У мене товариш тут”. І сів в автомобіль, який під’їхав до входу готелю. Кілька хвилин пробувши в авто, Валерій Миколайович знову зайшов до готелю. Ось так мені щастить на зустрічі у Києві)))», – написала Галина Єреміца.

Коментарі
  • І що з цього? Про що це? Про пані Галинку-гіпер-активістку, яка всюди? Хто їй платить за її подорожі?

  • А что эта вахлачка вся помятая и в красном одеянии с “номеров” выплёвывается по утру? Видимо подрабатывает? Хотя врядли,столько не пьют.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини