Каспрук звинуватив облдержадміністрацію у сміттєвому колапсі в Чернівцях

20.12.2019

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук, вже звично для себе, знаходить винних у проблемах міста і своїй бездіяльності. Цього разу мер вирішив, що у сміттєвому колапсі в місті, який утворився внаслідок перекриття дороги до сміттєзвалища жителями села Чорнівка, винна… Чернівецька обласна державна адміністрація.

«Увесь цей колот у Чернівцях наробила обласна державна адміністрація. Все почалось з того, що ОДА звернулась до Кабміну змінити перспективний план і приєднати Чорнівку не до Чернівців, а до сусідніх сіл. А після того жителі Чорнівки почали пікетувати, стали ходити по кабінетам, а коли їх не почули перекрили сміттєзвалище», – заявив Каспрук

Натомість депутат міськради Богдан Ковалюк розповів звідки насправді виникла ідея в  перспективному плані приєднати село до Чорнівки. За його словами жителів Чорнівки тоді використали політикани, які хотіли звести рахунки з своїми політичними опонентами в Чернівецькій міськраді.

«Окремі політикани, які мали підтримку у Києві, у 2016 році намагались здурити фактично людей, лише для того щоб звести рахунки з своїми політичними опонентами у цій міськраді.

У 2016 році це питання виникло лише з однією метою, з метою ліквідувати міськраду яка не сприймає цю безгосподарність міського голови та повний бєспрєдєл, який твориться у місті у всіх напрямках.
Ввели в оману жителів села, а тепер кажуть, що хтось винен
», – зазначив Богдан Ковалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини