Вживані швейцарські тролейбуси «Hess» пробігають більше ніж нові вітчизняні «Дніпро», – керівник ЧТУ Михайло Олексюк

20.12.2019

Попри усі спроби міського голови Олексія Каспрука дискредитувати закупку 10-ти вживаних тролейбусів «гармошок» «Hess» з Швейцарії, справжні професіонали відзначають якість та зручність цих машин.

Під час громадських слухань щодо підвищення тарифу в електротранспорту, керівник ЧТУ заявив, що вживані швейцарські тролейбуси, які купляли за 1,6 мільйона гривень, прослужать довше ніж нові вітчизняні «Дніпро», який коштує 11 мільйонів гривень.

«По технічному стану тролейбуси «Hess» більше пробігають ніж «Дніпро», які зараз працюють на Головній, це я вам говорю як «технарь», – зазначив виконуючий обов’язки директора Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк.

Керівник ЧТУ зазначає, що швейцарські тролейбуси ідеальні для усіх маршрутів окрім Головної, адже в нього потужна рама з «нержавійки» та оцинкована обшивка. Машина низькопідлогова, тепла, зручна та дуже  маневрена, а електрики вже розібрались з нею та вже обслуговують. Ремонтники ЧТУ підготували запасні деталі зі «Шкод» на випадок поломки.

На цих словах оживився Каспрук, який подумав, що вони вже зламались. «Тобто швейцарські тролейбуси вже ламались?», – уточнив мер.

Та Олексюк розчарував мера і зазначив, що тролейбуси не ламались, а вони працюють на випередження, щоб у разі поломки тролейбуси довго не простоювали на ремонті.

Нагадаємо, раніше керівник ЧТУ викрив брехню Каспрука про те, що один із закуплених тролейбусів вже поламався і стоїть 3 місяці на ремонті. Виявилось, що непрацюючий тролейбус ніхто не приймав, кошти за нього не платили, а постачальник має найближчим часом усунути поломку.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини