Керівник ЧТУ викрив брехню Каспрука про швейцарські тролейбуси

19.12.2019

На останньому брифінгу міський голова Чернівців Олексій Каспрук відверто збрехав чернівчанам.  Він заявив, що з 10 закуплених швейцарських тролейбусів «Hess», один вже не працює і стоїть під парканом.

«З 10-ти швейцарських тролейбусів, які ми купили, один приїхав і стоїть під парканом, поламалася плата. 2 чи 3 місяці не можуть його відремонтувати», – зазначив Каспрук.

Мета цієї маніпулятивної промови міського голови дискредитувати закупку вживаних тролейбусів на користь нових тролейбусів українського виробництва. І насправді питання лише в тому чи мер брехав чернівчанам свідомо, чи через те що він взагалі не розуміється у суті даного питання.

Та вчора, під час громадських слухань, виконуючий обов’язки директора Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк викрив брехню мера Каспрука. Виявилось, що непрацюючий тролейбус ніхто не приймав і кошти за нього не платили, а чернівчани та водії задоволені  тролейбусами з Швейцарії.

«Всі 9 тролейбусів на ходу, 10-та машина на території ЧТУ, ми її не прийняли через те, що там не працюють плати, і тому постачальнику і представникам банку ми заявили, що ми не приймаємо її поки вона не буде на ходу», – зазначив Олексюк.

За словами керівника ЧТУ, якщо все ж постачальник не відремонтує машину, то вони її можуть купити значно дешевше як «донора» для інших дев’яти тролейбусів. Щоправда постачальник обіцяв усунути технічні несправності до кінця року.

«Приїжджав ще раз представник постачальника, ми поставили умову, що якщо не виходить відремонтувати машину, то ми готові її купити за 620 тисяч гривень як донора. Вони сказали що подумають, але обіцяли, що до Нового року машину запустять», – розповів Михайло Олексюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини