Безгосподарність Каспрука коштує місту все дорожче: комунальним підприємствам знову виділили 7 мільйонів допомоги

22.11.2019

У Чернівецькій міськраді вже склалась традиція раз на місяць, а останнім часом частіше, рятувати комунальні підприємства міста виділяючи їм мільйони гривень з бюджету.

Сценарій подій розгортається приблизно однаково. Спочатку команда Каспрука доводить комунальні підприємства до занепаду. Потім на сесії Каспрук під погрозами, що місто залишиться без води, тепла, тролейбусів і т.д. і винні в цьому будуть саме депутати, змушує їх голосувати з надання матеріальної допомоги комунальним підприємствам. Депутати голосують, при цьому і Каспрук, і керівники комунальних підприємств зазначають, що вживають заходи, що ситуація буде виправлена, і гроші з міського бюджету просять востаннє. Та приходить нова сесія міськради і виявляється, що знову потрібні мільйони.

Лише наприкінці жовтня під тиском, що у місті буде зірваний опалювальний сезон, депутати змушені були виділити комунальним підприємствам 15 мільйонів гривень. А сьогодні, 22 листопада депутати знову виділили 7 мільйонів. Цього разу Каспрук шантажував депутатів гнівом чернівчан через зникнення у місті води і тепла. Більше того, вже 28-го листопада на черговій сесії комунальні підприємства знову проситимуть гроші, щоб розрахуватись з боргами.

Звісно, чернівчани поки ведуться на байки Каспрука, що винні усі окрім власне керівника міста, який мав би за це все відповідати. Але запитань до мера все більше, адже безгосподарність міського голови коштує чернівчанам все дорожче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини