Нардеп Божик заперечив розкол у фракції «Слуга народу» та пояснив чому не голосував за ринок землі

21.11.2019

Про це голова міжфракційного об’єднання «Буковина» та народний депутат від «Слуги народу» Валерій Божик розповів у програмі «Після новин» на телеканалі «Чернівецький промінь».

народний депутат пояснив, чому не голосував  за законопроект з відкриття ринку землі

Коментуючи виключення з фракції кількох нардепів, обраних від «Слуги народу», нардеп Валерій Божик заперечив розкол у партії. На думку депутата, спроби розколоти партію ідуть зовні.

Водночас Валерій Божик пояснив, чому не підтримав урядовий законопроект з відкриття ринку землі.  На його думку законопроект недосконалий. Зокрема, він не убезпечує від продажу землі іноземцям.

«Я не проти ринку землі в принципі. Я за ринок землі – це прогресивний механізм. Він діє в багатьох розвинених країнах. В даному випадку я утримався тільки тому, що він на мій погляд, як юриста, був дещо недосконалий», – зазначив нардеп.

Божик не виключив, що у разі внесення змін у текст законопроекту, підтримає його в другому читанні.

Нагадаємо, голосування за закон про відкриття ринку землі розділив буковинських нардепів. Четверо депутатів зі «Слуги народу» – Олена Лис, Максим Заремський, Оксана Гринчук та Максим Павлюк підтримали законопроект. Георгій Мазурашу проголосував проти, а Валерій Божик утримався. Також проголосував проти депутат від Опозиційної платформи «За життя» Михайло Папієв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини