Каспрук підписував документи по вето у ресторані «Кнаус»

21.11.2019

Про це стало відомо на позачерговій сесії міськради.

Міський голова Олексій Каспрук переніс службовий кабінет в ресторан «Кнаус»? Принаймні вето по низці рішень міськради, в тому числі про виділення землі під садівництво родині загиблого та учасникам АТО, він підписував саме у закладі громадського харчування і невідомо чи в адекватному стані. Адже обгрунтування чому призупинили саме ці рішення міський голова не може надати і зараз.

Розпорядження по вето робили нашвидкоруч і навіть не прописали пункти, а підписував його мер у ресторані «Кнаус» зазначив секретар міськради Василь Продан.

Хоча сам мер спочатку сказав, що не пам’ятає де він підписував вето, а потім заявив, що не важливо де, головне щоб був підпис і печатка.

Продан: Олексій Павлович, а ви можете сказати, а де ви вето підписували?
Каспрук: Де вето підписувалось? Я не пам’ятаю. А яка різниця?

Продан: Бажано такі документи підписувати в міськраді
Каспрук: Вам бажано, ви і підписуйте. Я документи можу підписувати де завгодно, головне щоб там був мій підпис і печатка виконавчого комітету чи міськради

Продан: Просто в кафе «Кнаус» підписувати вето не добре. Ви не можете нормально проконсультуватись, прийняти рішення, ознайомитись з документами.

Нагадаємо, що Каспрук відпрацювавши один день в понеділок 4-го листопада, поїхав на 4 дні у відрядження, тож сесія міськради відбулась без голови. Повернувся на роботу Каспрук лише через тиждень 11-го листопада, підписав розпорядження по вето у ресторані і знову майже на тиждень поїхав відпочивати.

Коментарі
  • Никакого постоянства.”Чечери” променял на “Кнаус”. Видимо в самогоне много сивушных масел,голова плохо варит.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини